Inschrijven

Via onderstaand formulier kun je je inschrijven als lid van muziekvereniging TOG in Berlicum.

Gewenst instrument:

Wil je een instrument huren van TOG:

Wil je per jaar of per half jaar betalen?:

Betalingsgegevens:

IBAN:

Ten name van:

. Door invulling van dit formulier geeft u aan lid te willen worden van Muziekvereniging Tot Onderling Genoegen (TOG) te Berlicum en verleent hierbij tot wederopzegging machtiging aan muziekvereniging TOG voor automatische incasso van de contributie. Tevens geeft u toestemming om geluids- en beeldmateriaal van te mogen gebruiken voor berichten op social media, de website van de vereniging, op promotie-uitingen en in persberichten van de vereniging. Met deze inschrijving stemt u hiermee in. Op het lidmaatschap zijn de statuten en huishoudelijk reglement van toepassing. Deze zijn te vinden op de website en sturen wij u op verzoek toe.