Tarieven

Hieronder staan de tarieven voor het seizoen 2019-2020

Leerlingen Blazers
2,50 euro contributie per maand + jaarlijks 40 euro voor het gebruik van het instrument  (let op: dit is exclusief lesgelden aan de muziekschool Médèz).

Opleidingsorkest
Ook de leerlingen uit het opleidingsorkest hebben 2x per week les: een keer per week in groepsvorm in het opleidingsorkest (via TOG) en een keer per week individueel of met tweeën via de muziekschool Médèz.

Het opleidingsorkest kost 88 euro contributie per jaar + (optioneel) 40 euro voor het gebruik van het instrument. Er is wekelijks repetitie op wo.18.30-19.30u.  Het lesgeld bij Médèz is voor een standaardles van 20 minuten 412 euro per jaar. TOG-leerlingen moeten zich inschrijven bij Médèz.
Als u een instrument huurt van TOG betaalt u 128 euro aan TOG en 412 euro aan Médèz.
Als u zelf een instrument hebt, betaalt u 88 euro aan TOG en 412 euro aan Médèz

Harmonieorkest
169 euro contributie per jaar + (optioneel) 50 euro per jaar voor gebruik van het instrument, wekelijks repetitie op wo. 19.45-22.00u

SLAGWERK
TOG werkt samen met drumschool Rhythm Impact voor de slagwerklessen. Op de website van Rhythm Impact vindt u de tarieven van de slagwerklessen. Onderstaande tarieven zijn de tarieven voor het spelen in een van de afdelingen van de harmonie.

Slagwerk-Leerlingen
2,50 euro contributie per maand (exclusief lesgeld Rhythm Impact). TOG maakt gebruik van drumschool Rhythm Impact voor het opleiden van slagwerkleerlingen.

Slagwerkgroep C-selectie
110 euro contributie per jaar inclusief gebruik van de slagwerk-instrumenten

Slagwerkgroep B-selectie
110 euro contributie per jaar inclusief gebruik van de slagwerk-instrumenten

Slagwerkgroep A-selectie
163 euro contributie incl. gebruik instrumenten.

Niet-spelende leden: 40 euro per jaar.