Blazersband

Heb je er ooit van gedroomd om op een trompet, saxofoon, klarinet, dwarsfluit, bariton, hoorn of trombone te spelen? Dat kan nu! Voor slechts 25 euro per maand kun je een heel schooljaar muzieklessen volgen en krijg je bovendien een instrument in gebruik.

De lessen en optredens (ca.38 per schooljaar) lopen van eind augustus tot en met juni. Iedere woensdag van 16.30-17.15 uur krijg je in Den Durpsherd samen muziekles. Je krijgt afwisselend les in kleine groepjes met kinderen die hetzelfde instrument bespelen en met de hele groep. Er is een groep voor houtblazers (saxofoon, klarinet en dwarsfluit) en een groep voor koperblazers (trompet, trombone, hoorn en bariton). De lessen worden gegeven door professionele docenten. TOG werkt hiervoor samen met muziekschool Médèz. Als je goed je best doet, kun je in het tweede jaar doorstromen naar de blazersband-Plus en daarna naar het opleidingsorkest van de muziekvereniging.

De blazersband staat onder leiding van Roy van Lent en is geschikt voor beginnende muzikanten uit de groepen 5 t/m 8.

Kortom, de voordelen van een blazersband:

– instrument, muziekles en lesmateriaal voor een laag bedrag per maand
– gezamenlijke lessen (afwisselend les per instrumentgroep en als orkest)
– les van professionele docenten
– gezelligheid: leuke optredens en activiteiten (bv sambaconcert en bezoek sinterklaas!)
– 45 minuten per week les (wo. 16.30u-17.15u in Den Durpsherd)
– geschikt voor beginnende muzikanten op trompet, hoorn, trombone, tuba, alt-saxofoon, dwarsfluit en klarinet.

Meer informatie over de Blazersband en aanmelden als lid:
Emmelieke Nuijten,  06 19301008 of blazersband@muziekverenigingtog.nl

NB: Kinderen die een ander instrument willen leren spelen, zoals hobo of fagot zijn ook bijzonder welkom bij TOG. Vanwege het bijzondere karakter van dit instrument is het beter om individueel les te volgen. TOG draagt ca. 100 euro bij aan de lessen voor dit type instrumenten! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.