Rhythm & Friends live!!

za.29 juni 2024 | Beneluxtheater

De slagwerkers van muziekvereniging TOG nodigen je van harte uit voor Rhythm & Friends Live: een onvergetelijke avond vol ritme, melodie en magie zoals je nog nooit eerder hebt meegemaakt! Op zaterdagavond 29 juni vindt in het Berlicumse Beneluxtheater namelijk een unieke samenwerking plaats van de slagwerkgroep en malletband van muziekvereniging TOG, samen op één podium met een swingende blazerssectie, een melodieuze malletband en een stevig combo met zangers uit Berlicum en omgeving!

De opzwepende beats van de slagwerkgroep olv Tonn van de Veerdonk, die de grond onder je voeten doet trillen laat je hart bonzen van opwinding! Met muziek van TOTO, Frank Boeijen, De Dijk, maar ook André Hazes, John de Bever en Jan Biggel wordt het een gevarieerde avond. Voeg daarbij de krachtige blazerssectie met saxofoons, trompetten en trombones, die een symfonie van geluid creëren die je ziel doordringt. En alsof dat nog niet genoeg is, voegt de malletband olv Patrick van den Heuvel een vleugje betovering toe met hun sprankelende xylofoons, marimba’s en vibrafoons, onder meer met filmmuziek van Hans Zimmer.

Dit concert belooft een avond te worden vol emotie, passie en onvergetelijke momenten. Of je nu een liefhebber van percussie of slagwerk bent of gewoon op zoek bent naar een avond vol muzikale verrassingen, dit is een evenement dat je niet mag missen!

Het concert op 29 juni in Den Durpsherd begint om 20.00u. Er is een beperkt aantal zitplaatsen, de rest van het publiek staat. Kaarten zijn á 15 euro beschikbaar via de website van het Beneluxtheater/Durpsherd.