Nationale muziekloterij

Muziekvereniging TOG doet mee aan de “Nationale Muziekloterij”. Deze goede doelen loterij is een nieuwe manier om onze vereniging, maar juist ook muziek in het algemeen, meer toekomst te geven. De Nationale Muziekloterij is een initiatief van Limburgse bodem.

Als muziekvereniging ondersteunen wij veel jaarlijkse activiteiten binnen onze gemeenschap. Denk bijvoorbeeld aan dorpsfestiviteiten zoals de dodenherdenking en koningsdag. Jaarlijks stimuleren wij initiatieven om (jonge) muzikanten te ontwikkelen, en dit willen we graag nog jaren blijven doen. Muziek is tenslotte onderdeel van ons cultureel erfgoed en we willen dit graag aan de volgende generaties blijven doorgeven. Dit vraagt van onze vereniging een investering. En die doen we natuurlijk graag, maar dit kunnen we niet alleen. 

Om die reden doen we dan ook mee. We bewandelen nieuwe wegen door er samen met de Muziekloterij voor te zorgen dat de zekerheid van het voortbestaan van onze vereniging wordt vergroot. Dit hebben we nu als gevolg van de corona situatie juist extra har nodig. Wij zullen u dan ook binnenkort benaderen met de vraag of u wilt deelnemen aan deze loterij. 

Wat gaat er nu gebeuren?

Het zou zo leuk zijn als ook u meedoet! Allereerst omdat dit onze muziekvereniging toekomstbestendiger maakt: 50% van de opbrengst van deze pilot gaat namelijk direct naar onze vereniging. Maar ook u als deelnemer maakt kans op leuke prijzen. Geen miljoenen knallers, maar bescheiden prijzen. Op die manier wint onze vereniging, maakt u kans prijzen te winnen en wint de muziek in zijn algemeenheid. Oftewel; een Triple win! 

Wij vragen u als inwoner van ons dorp om ons te helpen. Te helpen niet alleen deze pilot, maar vooral ook de voortzetting ervan tot een gemeenschappelijk succes te maken. Doe mee en …….

“Geef toekomst muziek”

Wij kondigen deze actie alvast aan en hopen dat wij op uw steun kunnen rekenen. Volg de ontwikkelingen via www.muziekverenigingtog.nl. En wilt u meespelen en onze muziekvereniging steunen? Ga dan naar www.muziekloterij.nl en klik op de button “Lot kopen”. Vul het online formulier in en kies onze muziekvereniging als begunstigde en uw Muzieklot(en) speelt/spelen mee voor ons. Heeft u hierover vragen, tips of ideeën? Dan horen we dat natuurlijk graag. Neem hiervoor contact op met onze penningmeester via penningmeester@muziekverenigingtog.nl.